Connective Tissue

Bindweefsel, ook wel “connective” tissue genoemd. Het verbindende weefsel in ons lichaam wat als een innovatief zenuwstelsel fungeert en gevuld is  met erg veel  water. Niet Bulkwater maar EZ water.  Professor Gerald Pollack heeft hier in 2014 een prachtig boek over geschreven. Deze informatie wordt een leidraad voor mijn voordracht over ons bindweefsel.

U wordt op deze dag meegenomen in de wereld van water, bindweefsel, informatie en informatievelden welke gebruik maken van het bindweefsel om ons te laten herstellen waar dit nodig is.

Het is al lang bekend dat onze meridianen lopen in het bindweefsel maar hoe zit dit in het informatie veld om ons heen. Het human bodyfield ook wel torodial field of aura genoemd is zorgvuldig in kaart gebracht door verschillende wetenschappers. In de materie (lichaam) vloeit de informatie van deze velden (integrators) door ons water wat gebonden is in de vorm van onder andere bindweefsel wat ons lichaam vormgeeft.

Om te ervaren wat dit bindweefsel op deze dag voor jou in petto heeft, starten we met een portie Yin yoga waardoor al ons gebonden water optimaal in de “vierde fase” komt.

Daarna zal de hele dag in het teken staan van kennis en informatie over hetgeen boven beschreven is. Een “ver rijkende” dag voor een fysiotherapeut of manueel therapeut die voorbij het weefsel echt wil weten wat het verschil kan maken in het behalen van resultaat met een behandeling.

 

Bivag-direct-aanmelden