De docenten

Niet alleen het verblijf en de omgeving zijn bepalend voor een yogavakantie. Ook de docenten. Emrik Suichies en Sandy Karsten zijn allebei zeer ervaren yogadocenten en zijn als geen ander in staat om deze yogavakantie tot een onvergetelijke ervaring te maken. Graag stellen wij ze aan u voor.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Emrik Suichies werkt al 32 jaar jaar als manueel therapeut, fysiotherapeut, haptotherapeut, biofysisch geneeskundige, orthomoleculair therapeut, internationaal trainer Biofysische geneeskunde en Yin Yoga docent. Het is zijn passie om zijn kennis over het zelfherstellend vermogen van ons fysieke, emotionele en energetische lichaam te delen met anderen. Dat doet hij vanuit verschillende invalshoeken. Als therapeut met cliënten, als trainer met yogadocenten en zorgverleners, als coach met (personeels-) managers en cliënten.

Emrik zal met humor, warmte en aandacht een sfeer creëren waarin ontspanning en welbevinden voorop staat. Genieten in het moment is het statement wat in Italië zal gelden als centraal thema.

 

 

sandy

Sandy Karsten werkt al meer dan 10 jaar als yogadocent, zowel in binnen- als buitenland. Na intensief kennis te hebben gemaakt met diverse yogastromingen en (internationale) yoga-opleidingen, heeft Sandy zich de laatste 6 jaar vooral gespecialiseerd in Natural Aligment Yoga. Deze yogavorm besteedt veel aandacht aan het heel nauwkeurig uitlijnen van het lichaam, zodat spanning kan wegvallen en beweging weer ontstaat vanuit ontspanning en lichtheid. Tegelijkertijd werk je aan kracht om de nieuwe, open lichaamshouding te ondersteunen.

Sandy doceert in haar eigen yogaschool zowel deze natural aligment methode, als Yin Yoga. Ze is down to earth en heeft een frisse, soms speelse kijk op yoga. Ook in Italië zal plezier voorop staan en nodigen haar lessen uit om jezelf zowel fysiek als mentaal vrijer & blijer te gaan voelen.