FAQ

Yogaretreat: Groepsreis of individueel?
Dit is geen groepsreis. Dat betekent dat iedereen zelf bepaalt of hij/zij zich aansluit bij medereizigers of niet. Uiteindelijk heeft iedereen zijn/haar eigen reden om met deze reis mee te gaan en daarbij is het van belang dat je vooral datgene doet wat voor jou goed voelt.
Dus voor iedereen geldt: Go with the flow! 🙂

Yogaretreat: Deelname aan de yogalessen verplicht?
Absoluut niet. Deelname aan de aangeboden lessen is vrijblijvend, je kiest uit het aanbod zelf wanneer je zin hebt om deel te nemen. Maar ook als je wel aan alle lessen meedoet, zal dit gezien de opbouw van de lessen fysiek prima te doen zijn.

Hoe kom ik bij La Locanda?
Transfer naar het verblijf zit niet bij de prijs inbegrepen. La Locanda is op 20 minuten van de prachtige stad Orvieto gesitueerd, en op 15 minuten van het ‘schoonste meer van Italië’, Lago di Bolsena. Vanaf het vliegveld van Rome is het met de auto ongeveer een uur rijden naar La Locanda. Ook rijdt er een trein vanaf het vliegveld naar Orvieto.  (Voordelige vluchten kunt u al vanaf € 45,- boeken via Ryan Air. Ook kun je via Ryan Air voordelig een auto huren)

Wat kan je doen er geen lessen zijn?
De omgeving is prachtig, waardoor er naast yoga nog voldoende andere mogelijkheden zijn om bijvoorbeeld te fietsen of te wandelen. Of verken het eiland met de auto, bezoek het prachtige Lago die Bolsena. Ook shoppen en/of terassen in een van de gezellige pittoreske dorpjes behoort natuurlijk tot de mogelijkheden.
Maar je hoeft niet weg om een fijne tijd te hebben; blijf chillen bij het zwembad  of zoek een rustige plek in de tuin om te mediteren. Kortom; voor elk wat wils!