Locatie Yin Yoga Medicine

Locatie en faciliteiten

In het groene hart van het prachtige Umbrië ligt La Locanda della Quercia Calante. Deze eeuwenoude Italiaanse boerderij is met zorg verbouwd en wordt omsloten door heuvels begroeid met bossen en weilanden. De rust en ruimte die het gebied uitademt, voelt als een zachte en welkome weldaad.
De eigenaren van Quercia Calante hebben er alles aan gedaan om energieneutraal en met respect voor de natuur hun accommodatie te beheren. Er wordt gebruik gemaakt van zonne-energie. Alle kamers zijn vrijgemaakt van magnetische velden zodat gasten optimaal kunnen ontspannen. De heerlijke maaltijden worden bereid met lokale, verse producten. En dat proef je! De zwembaden zijn gevuld met bronwater. Dankzij de ronde, natuurlijke vormen, vulkanische rotspartijen en kabbelende watervalletjes, is het een genot om er in te baden.

La locanda beschikt over 2 sfeervolle yogastudio’s. Ieder met houten vloeren, grote raampartijen en magnifieke uitzichten.Tevens is er een buitendek waar je heerlijk kunt mediteren of yogalessen kunt volgen.

Zodra je er bent, merk je dat er met liefde en aandacht voor de accommodatie maar ook de gasten gezorgd wordt.

omgeving-4