Nieuw: Genetische informatie en Yoga

Bivag staat bekend om scholingen waarbij het fysieke, mentale, emotionele en energetische met elkaar verbonden wordt. Zowel op basis van Westerse als Oosterse geneeskunst. Deze zomer voegen we een bijzondere, nieuwe scholing toe: Genetische informatie en yoga. Met Dirk Zoutewelle heeft Bivag een buitengewoon spreker in huis gehaald die ons een stap verder neemt in de wereld van DNA.

De expertise van Dirk Zoutewelle ligt in het vertalen van gezondheidswetenschappelijke ontwikkelingen naar het optimaliseren van de biochemie, m.b.v. voeding, leefstijl, suppletie en nutrigenomics. Momenteel studeert hij nog aan de Open University in Milton Keynes, UK, aan de Health Science departement. Hij studeerde eerder orthomoleculaire geneeskunde, natuurgeneeskunde, PNI en tal van aanverwante studies.

Nu, met meer dan 20 jaar ervaring in het verbinden van systemen in het menselijk lichaam, een omvangrijke hoeveelheid klinische gegevens en laboratorium data, behandelt en coacht Dirk met zijn team van complexe aandoeningen tot topsporters. Kortom van beter herstellen tot optimaal presteren.

Op vrijdag 31 augustus geeft Dirk een lezing over hoe jouw DNA van invloed is op de manier waarop je yoga beoefent. Tijdens deze introductie komt aan bod hoe je genen van invloed zijn op je stressrespons, je herstelmogelijkheden etc. Deze lezing is los te volgen van de scholing op zaterdag 1 september.

Op zaterdag 1 september wordt nog dieper ingegaan op de lezing van 31 augustus. Aan bod komt onder andere brein aanleg, fysieke aanleg en nog veel meer. Om deze bijzondere scholing te kunnen volgen, is deelname aan de lezing op vrijdagavond 31 augustus verplicht.