Yin Yoga Master Course

Yin yoga is momenteel een veel gevraagde opleiding bij yogadocenten. Veel van jullie hebben module I en II of een vergelijkbare opleiding genoten binnen de yinyoga. Yin is momenteel “hot” maar verdient ook een verdieping richting meesterschap!

Om de kunst van Yin verder in jezelf en met yoga te verdiepen is deze “Master week Yin Yoga” ontstaan.

Wat kun je verwachten?

Het zal deze dagen vooral gaan over het vergaren van meesterschap in jezelf vanuit de yinyoga en de assisted yin. Hierbij wordt er in de lessen veel verbinding gemaakt met de Quantum Geneeskunde en hoe dit in te voegen binnen de Yin Yoga.

Emrik Suichies gaat je oa. vier avonden meenemen in hoe Yinyoga als “geneeskunst” van het eigen lichaam gebruikt kan worden binnen clienten met een Oncologisch probleem in een specifiek orgaan. Yin Medicine bij clienten met Diabetes Mellitus type I en II en bij clienten met COPD en andere ademproblemen. Yin Medicine bij hartproblemen en na een hartinfarct. En yin medicine ingezet bij Autoimmuunziekten als daar zijn MS en Sudecse dystrofie maar ook parkinson.
Verder wordt er op diverse dagen vanuit de zienswijze van de psycho-neuro-endocrino-immunologie aandacht besteed aan de “methylatie” en wat het hormoon oxytocine zoal kan doen, wanneer het aangemaakt wordt bij yinyoga. Kortom de fysiologische en biochemische processen in het lichaam zal meer duidelijkheid krijgen na het volgen van deze lessen.

Elke ochtend yinyoga en meditatie ontvangen van Emrik in een omgeving die warmte, zon, inspiratie en stilte uitstraalt. Dat is al voldoende om het meesterschap te ontwikkelen in wie jij bent. Samen met de inspiratie van dit nieuwe programma kan het alleen maar meer yin creëren in het altijd in beweging zijnde deel van lichaam en geest.

Locatie en faciliteiten

In het groene hart van het prachtige Umbrië ligt La Locanda della Quercia Calante. Deze eeuwenoude Italiaanse boerderij is met zorg verbouwd en wordt omsloten door heuvels begroeid met bossen en weilanden. De rust en ruimte die het gebied uitademt, voelt als een zachte en welkome weldaad.
De eigenaren van Quercia Calante hebben er alles aan gedaan om energieneutraal en met respect voor de natuur hun accommodatie te beheren. Er wordt gebruik gemaakt van zonne-energie. Alle kamers zijn vrijgemaakt van magnetische velden zodat gasten optimaal kunnen ontspannen. De heerlijke maaltijden worden bereid met lokale, verse producten. En dat proef je! De zwembaden zijn gevuld met bronwater. Dankzij de ronde, natuurlijke vormen, vulkanische rotspartijen en kabbelende watervalletjes, is het een genot om er in te baden.

La locanda beschikt over 2 sfeervolle yogastudio’s. Ieder met houten vloeren, grote raampartijen en magnifieke uitzichten.Tevens is er een buitendek waar je heerlijk kunt mediteren of yogalessen kunt volgen.

Docenten

De scholing wordt gegeven door Emrik Suichies.

Bereikbaarheid

Vanaf het vliegveld van Rome is het met de auto ongeveer een uur rijden naar La Locanda. Ook rijdt er een trein vanaf het vliegveld naar Orvieto.  Voordelige vluchten kunt u al vanaf € 45,- boeken via Ryan Air. Ook kun je via Ryan Air voordeliger een auto huren bij Hertz.

Indien je dat wenst, krijg je een deelnemerslijst met daarop de namen, woonplaatsen en emailadressen van andere deelnemers. Dan kun je samen een auto huren of vlucht plannen, mocht je dat prettig vinden.

 

Verblijf

Aankomst is op zaterdag 8 juni 2019 vanaf 16.00 uur. Je hebt dan alle tijd om in te checken en bij te komen van de reis. Om 20.00uur is er het welkomstdiner. Alle kamers hebben hun eigen badkamer en buitenzitje. Ook linnengoed is aanwezig. Wil je een groot strandlaken gebruiken, dan dien je die zelf mee te nemen.

Vertrek: zaterdag 15 juni, na het ontbijt.

Kosten

€ 1.760,- op basis van overnachting in een éénpersoons kamer

€ 1.480,- op basis van overnachting in een gedeelde tweepersoons kamer

€ 1.375,- op basis van overnachting in een gedeelde driepersoons kamer

Prijzen zijn per persoon

Ook enthousiast geworden? Klik hier