Cursusoverzicht 2017 en….

Een aantal weken geleden postte ik een overzicht met daarin de beschikbaarheid van onze scholingen. Ondertussen zijn de Yoga Supreme Module 1 en de YYDO module 1 alweer voorbij.

Onderstaand  een bijgewerkt overzicht van cursussen  met het beschikbare aantal plekjes. De vorige keer had ik alleen van het eerste halfjaar de scholingen weergegeven. Gezien de aanmeldingen die voor sommige cursussen al binnenkomen, nu het volledige jaar.

Rood : volgeboekt
Oranje : bijna volgeboekt en zal zeer waarschijnlijk volgeboekt raken
Groen : op dit moment nog voldoende plek

Vergeleken met het vorige overzicht, is er nog een kleurtje bij gekomen. Namelijk geel. Voor de cursussen die geel gearceerd zijn, zijn op zich nog voldoende plekken. Maar ze krijgen toch even wat extra aandacht.

  • De Medicine 3 op 5 en 6 mei: voldoende plekken, maar de aanmeldingen komen nu wel sneller binnen dan normaal. De verwachting is dat deze (net als Medicine 2) volgeboekt raakt, en ook eerder dan verwacht.
  • YYDO 3, 7 t/m 10 september: Op dit moment ruim voldoende plekken. Maar ook voor deze cursus komen nu al aanmeldingen binnen. Ongekend. Voor deze module is dat nog nooit eerder gebeurd, zo vroeg. Overweeg je om deel te nemen, hou dan onze website en Facebook goed in de gaten. Dan vis je niet achter het net.
  • Hetzelfde geldt voor Medicine module 1 van 5 t/m 7 oktober. Ook hiervoor zijn nu nog voldoende plekken, maar deze is al voor de helft gevuld!


En….

 

In het volgende nieuwsbericht maken we niet één maar twee nieuwe locaties bekend. Sneek, Montfoort, Horst, Antwerpen en Zwolle zijn er al. Daar komen 2 prachtige locaties bij. Volgende week worden ze op de website toegevoegd. Wordt vervolgd….