2018062 – Tweedaagse: Yin 3.3 & Schildklier

Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Normaliter zijn onze YYDO-modules op verschillende locaties in Nederland te volgen en voor alle andere bijscholingen kun je alleen terecht in het noordelijk Sneek. Maar op 15 en 16 november zitten we in Antwerpen. Bivag heeft twee unieke scholingen gebundeld in een prachtige tweedaagse voor onze zuidelijke cursisten:

  • Yin 3.3
  • Themadag Schildklier & Keelgebied

Yin 3.3 als “epigenetisch” handvat binnen de geneeskunst!

Tijdens deze bijscholing gaan we alle “boekjes te buiten”, kijken we voorbij de chaos en tot in de structuur van het kleinste deel. We nemen je mee in de wondere wereld van Fibonacci, onze energetische en informatie velden, ritme en frequenties, sympathische en parasympatische zenuwstelsel en natuurlijk de relatie tot water.

Wat is er zo anders aan Yin 3.3? Wat kan Yin 3.3 voor jou en je deelnemers betekenen? Wat gebeurt er tijdens Yin 3.3, energetisch en fysiek? Hoe zit het met de aanmaak van neurotransmitters? Hoe implementeer ik Yin 3.3 in mijn lessen?

Allemaal vragen waarop in Yin 3.3. antwoord wordt gegeven. Samen met een portie yin kun je deze dagen weer als inspiratie zien om jouw yinyoga lessen verder te optimaliseren en uit te breiden naar nog meer vitaliteit voor jezelf en voor je deelnemers in de lessen.

Tijdens deze dag zal Emrik je laten ontdekken hoe vernuftig de communicatie in ons lichaam in elkaar steekt.

Themadag Schildklier & Keelgebied

Deze themadag gaat over Schildklier& keelgebied. Dit onderwerp zal de hele dag centraal staan in praktijk, theorie, energetische leer, chakraleer en wat te doen vanuit het oogpunt van de PNEI en Yinyoga en ervaringen van cliënten. Emrik geeft eerst een inleiding over het keelgebied en de schild(schuld)klier. Er wordt een link gelegd vanuit de Yin 3.3. Je krijgt uitleg over keelchakra deficiënties en excessen. Kortom, alle informatie en handvatten om gericht mee aan de slag te gaan als yogadocent.

Extra informatie

Zowel dag 1 als dag 2 start om 10.00uur en eindigt om 19.00uur

Start:
15-11-2018, 10:00
End:
16-11-2018, 19:00
Event Tags:
, , , , , , , , , ,

Locatie

Antwerpen – Zaal van Trier
Van Trierstraat 40
2018, Antwerpen
België
+ Google Maps
+31 (0)515 - 558 888
bivag.newhealthcentre.com

Organisator

Bivag
+31 (0)515 – 558888
https://bivag.newhealthcentre.com
Niveau cursus
HBO
Studiebelasting
20
Aanvangsniveau
Voor yogadocenten die een volledig afgeronde opleiding Yin Yoga hebben gedaan via BivAG of via een ander erkend opleidingsinstituut met minimaal 50 uur opleiding.
Verplichte literatuur
nvt
Docent(en)
Emrik Suichies
Zelf verzorgen
lunch, yogamat
Voor u verzorgd
koffie, thee