2019029 – Yoga Supreme: module 2

Laden Evenementen

pnei-1024x768

Yin yoga komt steeds meer in de aandacht als vorm om gezond te worden en te blijven. Daarnaast komt binnen de neurofysiologie steeds meer informatie vrij over de werking van ons brein en de communicatie in ons brein. Het zelf aanmaken van communicatiestoffen als hormonen en neurotransmitters is een “must” om goed in je vel te zitten en relaxed te kunnen reageren op je omgeving.

Om yoga in welke vorm dan ook te kunnen uitvoeren is het absoluut noodzakelijk dat je achetylcholine optimaal door het lichaam geproduceerd wordt. Gaba is de stof die maakt dat we voldoende “power” in onze hersenen hebben om de stilte te kunnen ervaren en onszelf relaxed te voelen. Wanneer maak je achetylcholine aan en wat is hiervoor nodig? Wanneer maak je Gaba aan en helpt alleen yinyoga om dit “stofje” door ons lichaam te laten produceren? Welke voeding heb je nodig om bij een tekort van deze neurotransmitters de aanvulling te waarborgen?  En wat dien je tot je te nemen wanneer het tekort zo groot is dat alleen voeding niet meer voldoende is?  Hoe zit het eigenlijk met je eigen neurotransmitterprofiel?

Allemaal vragen waar na het volgen van deze twee dagen een antwoord op is gegeven. Samen met een  portie yin kun je deze dagen weer als inspiratie zien om jouw yoga lessen verder te optimaliseren en uit te breiden naar nog meer vitaliteit voor jezelf en voor je deelnemers in de lessen.  Samen met Corry van der Voort neemt Emrik Suichies jullie deze dagen mee in deze wondere wereld van communicatie in ons lichaam en wat Yin yoga kan bijdragen op dit specifieke terrein..

 

Indeling van de dagen:

Het programma van zaterdag duurt van 12.00 uur tot 21.00 uur en is inclusief diner

Het programma van zondag duurt van 9.30 uur tot 16.30 uur.

 

Extra informatie:

De modules van de Yoga Supreme-scholing kunnen in willekeurige volgorde gevolgd worden. Je hoeft dus niet eerst module 1 te volgen, om aan de andere deel te kunnen nemen.

Tickets

2019029 - Yoga Supreme: module 2 395,00
Start:
26-10-2019
End:
27-10-2019
Evenement Categorie:
Event Tags:
, , , , , , , , , ,

Locatie

Sneek – Bivag
Kleinzand 151
8601 BG, Sneek
Nederland
+31 (0)515 – 558888
https://bivag.newhealthcentre.com

Organisator

Bivag
+31 (0)515 – 558888
https://bivag.newhealthcentre.com
Niveau cursus
HBO+
Studiebelasting
20
Aanvangsniveau
deze scholing is bestemd voor yogadocenten (afgeronde opleiding)
Docent(en)
Emrik Suichies en Corry van der Voort
Zelf verzorgen
yogamat
Voor u verzorgd
neurotransmitterprofielbepaling, diner op dag 1