VOLGEBOEKT 2017022 – Yin yoga medicine® module 1

Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

De cursus Yin Yoga Medicine bestaat uit 3 modules, die in volgorde gevolgd dienen te worden, waarin verschillende pathologieën en Yin Yoga houdingen centraal staan.

Deze cursus is bestemd voor yogadocenten die een volledig afgeronde opleiding Yin Yoga hebben gedaan via BivAG of via een ander erkend opleidingsinstituut met minimaal 50 uur opleiding.

Module 1 van het Yin Yoga Medicine® programma, richt zich vooral op het bekken, sacrum en lage rug. Module 2 richt zich op heup-, en knieklachten en module 3 op nek, schouders en armen.

Inzichten vanuit de Shiatsu, Functionele osteopathie en Cranio-Sacraal therapie worden aangereikt. Wanneer cursisten een houding in de Yoga niet optimaal kunnen innemen of uitvoeren, kan hiermee snel middels een individuele sessie (Yin Yoga Medical) ruimte gemaakt worden in het gewricht, de fascie, het bijbehorende meridiaanstelsel, en het human bodyfield. Deze nieuwe opleiding binnen de Yin Yoga richt zich vooral op het invullen en neerzetten van de individuele sessies bij een Yin Yoga docent. Personal Yoga krijgt hiermee een volwaardige inhoud vanuit de Yin en voedt haar medicinale en helende karakter.

Let op: de modules dienen chronologisch gevolgd te worden.

Meer informatie over de Yin Yoga Docenten Opleiding

Meer informatie over specifiek Yin Yoga Docenten Opleiding Module 1 en 2

Meer informatie over specifiek Yin Yoga Docenten Opleiding Yin Yoga Medicine

Rooster

Dag Tijden Bijzonderheden
Donderdag 12:00 – 21:00 uur Inclusief diner
Vrijdag

Zaterdag

10:00 – 17:00 uur

09:00 – 17:00 uur

zelf lunch verzorgen

zelf lunch verzorgen

Wilt u overnachten?

Dit kan bij het van der Valk hotel Sneek voor een speciaal tarief:
€ 95,- inclusief ontbijt voor 1 persoon.

Geeft u bij uw boeking bij het van der Valk hotel een vermelding van *bivag* en u kunt overnachten voor het speciale tarief!

Tickets

Volgeboekt!2017022 - Yin yoga medicine® module 1 593,00
Start:
05-10-2017
End:
07-10-2017
Evenement Categorie:
Event Tags:
, , , , , , , , , , , , ,

Locatie

Sneek – Bivag
Kleinzand 151
8601 BG, Sneek
Nederland
+31 (0)515 – 558888
https://bivag.newhealthcentre.com
Aanvangsniveau
Voor yogadocenten die een volledig afgeronde opleiding Yin Yoga hebben gedaan via BivAG of via een ander erkend opleidingsinstituut met minimaal 50 uur opleiding.
Verplichte literatuur
Met aandacht Genezen, Henk Goossens en Connie van der Arend / Trilling als medicijn, handboek energetische geneeskunde, Richard Gerber / Een specifieke reader Yin Yoga Medicine® is hiervoor samengesteld en wordt uitgereikt op de scholing.
Docent(en)
Emrik Suichies en Eelco Griep