Eelco Griep

Sinds 2005 heb ik een praktijk in alternatieve geneeswijze en tegenwoordig ben ik werkzaam in het pand van New Health Centre Sneek. Ik ben niet altijd werkzaam geweest in de alternatieve geneeswijze. Via een omweg, werken in de techniek, op boortorens, bij de marine en monteur in de jachtbouw, ben ik een andere richting opgegaan. De richting van alternatieve geneeskunde. De werking van het menselijk lichaam en vooral de energetische kant had ook mijn interesse en dit is uitgegroeid tot iets veel groters.

Eén van mijn passies is werken als begeleider van mensen op hun levenspad. Ze helpen naar een betere gezondheid door het beïnvloeden van informatie door een aanraking, naald of een woord.

Acupunctuur, shiatsu, cranio-sacraal maar ook Mihealth NES  zijn middelen die ik gebruik om mensen te begeleiden. Hier is sinds 2014 ook Yin yoga bijgekomen

Naast één op één Yin medicine behandelingen ben ik Yin yoga docent bij Bivag. Ik geef de Yin yoga docentenopleiding, de Yin yoga medicine en diverse workshops.

Misschien tot snel

Warme groet

Eelco