Yin Yoga Medicine Italië

 2 – 9 juni  2018

 Umbrië Italië

 La Locanda della Quercia Calante

Docenten:

Emrik SuichiesOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik werk al 32 jaar jaar als manueel therapeut, fysiotherapeut, haptotherapeut, biofysisch geneeskundige, orthomoleculair therapeut, internationaal trainer Biofysische geneeskunde en Yin Yoga docent. Het is mijn passie om mijn kennis over het zelfherstellend vermogen van ons fysieke, emotionele en energetische lichaam te delen met anderen. Dat doe ik vanuit verschillende invalshoeken. Als therapeut met cliënten, als trainer met yogadocenten en zorgverleners, als coach met (personeels-) managers en cliënten. Vanuit warmte, aandacht en betrokkenheid.

 

Als iedereen hun “Chi” zou kunnen voelen en bewegen vanuit de juiste hartflow en intenties, dan zou de wereldwijde gezondheidszorg…..

Geniet van iedere dag alsof het de laatste is!

Eelco Griepeelco-griep-2

Sinds 2005 heb ik een praktijk in alternatieve geneeswijze en tegenwoordig ben ik werkzaam in het pand van New Health Centre Sneek. Ik ben niet altijd werkzaam geweest in de alternatieve geneeswijze. Via een omweg, werken in de techniek, op boortorens, bij de marine en monteur in de jachtbouw, ben ik een andere richting opgegaan. De richting van alternatieve geneeskunde. De werking van het menselijk lichaam en vooral de energetische kant had ook mijn interesse en dit is uitgegroeid tot iets veel groters.

Eén van mijn passies is werken als begeleider van mensen op hun levenspad. Ze helpen naar een betere gezondheid door het beïnvloeden van informatie door een aanraking, naald of een woord.

Acupunctuur, shiatsu, cranio-sacraal maar ook Mihealth NES  zijn middelen die ik gebruik om mensen te begeleiden. Hier is sinds 2014 ook Yin yoga bijgekomen

Naast één op één Yin medicine behandelingen ben ik Yin yoga docent bij Bivag. Ik geef de Yin yoga docentenopleiding, de Yin yoga medicine en diverse workshops.

Misschien tot snel

Warme groet

Eelco

Wil je meer inzicht in lichamelijke en anatomische disbalansen?

Wil je lichamelijke signalen leren begrijpen, bij pijn of minder functioneren?

Wil je de verbinding leren tussen Westerse geneeskunst, Traditionele Chinese geneeskunst en Yin yoga?

Yin Yoga Medicine zal de vele vragen beantwoorden die naar voren komen bij het uitoefenen van de Yin Yoga. Denk hierbij aan het herkennen van specifieke blokkades van de ruggewervel, klachten aan de heupen, schouders of andere gewrichten.

Daarnaast zul je tijdens de Yin Yoga Medicine leren hoe je assisted Yin, Shiatsu, functionele osteopathie en cranio-sacrale handelingen kunt toepassen. Deze cursus laat je zien dat fascia (bindweefsel) een ander soort zenuwstelsel is. Het laat zien hoe de meridianen en structuren van de Human Body Field werken. Het Human Body Field is het electromagnetisch veld om ons heen.

Dankzij deze cursus zul je als docent in staat zijn Personal Yin Yoga aan je cliënten te geven, afgestemd op diens specifieke situatie

We zullen ons richten op de volgende aandoeningen:

  • Specifieke- en niet-specifieke rugklachten
  • disfunctie van het Sacro-iliac gewrichten
  • discus met hernia en uitstulpingen
  • Heuppijn en degeneratie
  • Kniepijn en degeneratie

We zullen laten zien wat de verschillende eigenschappen en effecten van water zijn in relatie tot het bindweefsel. We vertellen je hoe Yin Yoga dit water kan stimuleren zodat er een natuurlijke flow ontstaat en meridianen deblokkeren.

We bespreken het primo vasculaire systeem, oftewel de nieuwe wetenschap van het meridiaanstelsel in ons bindweefsel. Totnutoe was  alleen het bloedvatenstelsel en het lymfatisch systeem bekend. Maar het primo vasculaire stelsel wordt nou gezien als het informatiesysteem van ons lichaam. In de traditionele Chinese geneeskunt ook wel “Chi” genoemd.

 flexie-lumbaal

 

 


Kun je niet wachten om je aan te melden voor deze fantastische cursus in prachtig Italie?

Klik hier

 


Vereisten:

Deelnemers dienen een 50u YinYoga Teacher Training te hebben afgerond


Vereiste literatuur

  • Richard Gerber, Vibrational Medicine (amazon)

Kosten

Er zijn 3 verschillende kamers beschikbaar. Onderstaande prijzen zijn per persoon per week.

Eénpersoonskamer: €1660 (Lesgeld €850 + Accomodatie €810)

Gedeelde tweepersoonskamer: €1380 (Lesgeld €850+ Accomodatie €530)

Gedeelde driepersoonskamer: €1275  (Lesgeld €850+ Accomodatie €425)

verblijf-3

Exclusief

Reiskosten naar Italië

Reis- en annuleringsverzekering

Overige persoonlijke uitgaven

Betalingsvoorwaarden

Bij aanmelding tot 8 december 2017 is er een aanbetaling van €250. Vervolgens ontvangt u een factuur van het restant bedrag.

Bij aanmelding na 8 december 2017 dient het bedrag in zijn geheel voldaan te worden.

Wij adviseren u een annuleringsverzekering af te sluiten